Spela på Vera John

Nästan varannan reklam hemma i Sverige visar nu Vera & Johns reklam filmer, med sin färgglada reklam snuttar. Nu för tiden känns det som man ser Vera & John nästan överallt på folks mobiltelefoner, datorer, surfplattor och det ända du egentligen behöver är en internetuppkoppling. Vera & John erbjuder sina spelare allt ifrån jackpotspel, slotts, Videoslots, live casino och bordsspel. Ett av dom mest spelade spelen världen över är definitivt 21 Black Jack. Oavsett om du spelar för pengar eller på skoj mot dina vänner så är Black Jack nog även det lättaste kortspelet att lära sig och förstå. I dagens samhälle så har många spelare nu bytt ut kortleken mot just datorn, mobilen eller surfplattan för att spela blackjack var som helst och när som helst. Vera & John erbjuder sina spelare omkring tio olika sätt och regler att spela Blackjack på, men alla har i stort sätt samma mål att få 21 eller komma så nära 21 som möjligt och även slå delarens hand.

Blackjack spelas med fyra kortlekar med 52 kort i varje kortlek. Värdet på korten är samma som siffrorna på korten, och alla klädda kort har värdet tio. Essen i kortlekarna har värdet 11 eller 1. Spelet börjar med att alla spelare går två kort, korten är uppåtvända till skillnad mot delarens kort där bara första kortet är synligt. Här kan du som spelare välja om du vill stanna eller be om ett till kort, du kan be om nytt kort så många gånger du vill så länge totalen på dina kort inte överstiger 21. Om du får värdet över 21 som till exempel 22, 23 eller 24 så har du förlorat.

När du känner dig nöjd med dina kort så väljer du att stanna, då är det delarens tur att bestämma om han vill ta ett nytt kort eller också stanna. Vad som är till din fördel är att dealen måste stanna på 17 eller högre. Om värdet på spelarens kort är bättre än delarens eller om delaren får över 21 så vinner spelaren. Om det skulle bli så att spelarens och delarens kort har samma värde så blir det något som kallas för ”Push” vilket betyder att du inte vinner eller förlorar utan får behålla ditt bet.

This entry was posted in Artiklarna. Bookmark the permalink.

Comments are closed.