Immortal Romance är idag en av de mest omtalade och mytomspunna video slots på marknaden. Har du inte hunnit pröva på det än? Låt oss då få introducera detta spel som inte bara via sitt namn, utan sitt enastående innehåll kommer ge dig en odödlig romans till spelet. Microgaming som idag är en av världen mest hyllade och respekterade spelleverantörer ligger till grund för detta mästerverk. Detta är en videoslot som bygger på dagens moderna serier och filmer om vampyrer och demoner, vilket uppenbarligen har blivit mycket populära subjekt i vår generations populärkultur. Vi skulle vilja påstå att Immortal Romance starkt kan förknippas med de älskade Twilight-serierna och böckerna som sålt för miljonrekord världen över.

I Immortal Romance får du föälja med in i en virtuell fantasivärld av blod, demoner, vampyrer, kärlek, elixir och starka personligheter. Det riktigt magiska med spelet är att det byggts upp som en berättelse som utvecklas allt eftersom du spelar Immortal Romance på online. Microgaming har lagt ned föga sagt, högst imponerande möda för att ger spelare världen över en ultimat och exklusiv spelupplevelse. Hurdå? Man har noga skapat en bakgrund för var och en av de fyra framstående karaktärerna i spelet. Ja för i Immortal Romance får du när du får tre scatter-symboler eller fler just välja vad för typ av bonusrunda du vill spela.

Hos exempelvis Videoslots.com kan du registrera ett konto, göra en insättning, spela immortal Romance på online och sedan logga ut från ditt konto. När man loggar in igen och spelar vidare minns spelet var du slutade så att du kan fortsätta din resa och story i spelet. Men du kan även låsa upp fler bonusfunktioner allt mer, genom att du klarar av de befintliga bonusrundorna ett antal gånger. Dessa möjligheter sparas också vidare till nästa gång du loggar in och fortsätter spela. Detta gör att spelet såklart blir en solklar favorit för många. Det är helt unikt i sitt slag. Det känns som att man lever igenom en dröm och man vill bara inte sluta spela ju längre man kommer, för det är så otroligt spännande. På Videoslots.com kan du testa på Immortal Romance utan att ha ett konto. Gå in på hemsidan och sök i spelen, öppna och vips är det bara att prova på det. Känns det bra och du tycker det är värt ett försök med riktiga pengar så bjuder Videoslots.com dig på 100SEK gratis vid din första insättning samt en matchningsbonus på din summa upp till 2000 SEK. Vi önskar dig mycket nöje!

Comments are closed.