God morgon/dag/kväll mina vänner! Jag förstår att ni suktat efter fortsättningen till Immortal Romance storyn. Här ska ni därför få läsa om en kortare berättelse som en av våra besökare skrivit som bygger vidare på handlingen till den bakgrundshistoria som finns om alla huvudkaraktärer.

Denna fortsättning börjar en solig novemberdag i oktober en månad efter att Sarah och Michael träffats, Sarah och Amber dricker sunkigt kaffe på ett Starbucks i New York. Efter att ha varit borta ett par decennium så har Troy lärt sig otaliga typer av mörk magi och andra användbara övernaturliga krafter som han använder både till att äta och till att spionera på Sarah då han misstänker att hon bär på en mörk hemlighet. Just den här dagen har han kastat en besvärjelse som gör att han är osynlig fram till att han säger något, för att lyckas med det har han ätit så mycket att han fortfarande har matkoma och för att lyckas med besvärjelsen var han tvungen att tända 200 ljus och offra 5 jungfrur. Att göra besvärjelser är nämligen inte så enkelt, man måste verkligen lägga manken till för att använda ”riktig” magi. Då menar jag alltså magi som odödliga trollkarlar och häxor håller på med, inte gatumagiker som bara är snabba på handen.

Hursomhelst, Troy har stått och lyssnat på oändligt långa och tråkiga samtal om triviala saker som kläder, smink, accessoarer och frisyrer i timmar men nu har dom ramlat in på Sarahs nya flört. Amber vet såklart att Michael är en vampyr och hon har träffat Troy förut. Troy får lära sig att Sarah är osäker på framtiden men att kärleken till den mystiska forskaren är genuin. Amber är dock fortfarande inte såld och tack vare hennes hesitation så blir även Sarah osäker. Troy gör då det oberäkneliga och väntar osynlig en timma till varpå han följer efter Amber till hennes hotellrum. Hon må också ha övernaturliga krafter men det är svårt att vara med på en lömsk och osynlig vampyr som kommer fram från ingenstans. Ja, det är precis som ni trodde, Amber blir mördad och dränerad av blod. Inte nog med det, Troy spenderar sedan 5 timmar på hennes hotellrum där han noga ritar en magisk cirkel och påbörjar en ritual som ska göra att han får hennes magiska krafter. Då händer dock något ännu mer oförutsett – Ambers mormor lade en besvärjelse på henne som skyddar mot en vampyrs besvärjelser och berövar därmed Troy på sitt liv, kvar är bara en hög av aska.

Hur ska detta sluta? Bara Michael och Sarah är kvar av huvudkaraktärerna och i hennes hotellrum finns bara Ambers döda kropp och en hög med aska. Hur det här fortsätter återstår att se, för den som skrev berättelsen har nämligen inte slutfört den. Du kanske kan hitta på en fortsättning?

Comments are closed.